Cinci elevi de 15 şi 16 ani din Râmnicu Vâlcea au fost prinşi de jandarmi, miercuri, când jucau jocuri de noroc în drum spre şcoală, cu banii pe care părinţii li-i dăduseră pentru a-şi cumpăra mâncare. Ei au fost amendaţi cu suma totală de 1.250 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 07:30, jandarmii vâlceni au intervenit în cartierul Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea unde au surprins cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, elevi ai unui liceu din apropiere, jucând jocuri de noroc în curtea unui bloc, în timp ce se îndreptau către şcoală. Aceşti tineri, deşi ar fi trebuit să se pregătească pentru orele de şcoală, au ales să îşi petreacă timpul jucând jocuri de noroc cu implicaţii financiare. Norocul nu a fost de partea lor în această dimineaţă, deoarece după ce au predat zarurile jandarmilor, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.250 de lei”, a anunţat, miercuri, Jandarmeria Română.
 
Cei cinci adolescenţi au recunoscut că banii pe care îi aveau la ei şi pe care i-au folosit la jocul de noroc erau pentru a-şi asigura masa zilnică şi proveneau de la părinţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.