Pompierii şi scafandrii care au intervenit, joi noapte, după ce o maşină a căzut într-un canal de irigaţii din zona digului Brăila - Galaţi nu au găsit nicio persoană în interiorul autoturismului, iar până la ora actuală nu au stabilit cui aparţine autovehiculul. Poliţiştii IPJ Brăila fac cercetări pentru a afla împrejurările în care a ajuns maşina în canal, urmând ca aceasta să fie scoasă vineri cu ajutorul unei macarale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, Ştefan Stoian, în urma căutărilor făcute de către scafandri nu a fost găsită nicio persoană în apă, astfel că misiunea s-a încheiat.

Poliţiştii urmează să stabilească cui aparţine autoturismul găsit în canalul de irigaţii şi modul în care maşina a ajuns acolo.

Conform reprezentanţilor ISU Brăila, autoturismul va fi scos din apă în cursul zilei de vineri, cu ajutorul unei macarale.

Mai mulţi pompieri, poliţişti şi trei scafandri cu o barcă au intervenit, joi noapte, în zona digului Brăila - Galaţi, după ce o persoană a anunţat la 112 că într-un canal de irigaţii din zona digului Brăila - Galaţi este căzut un autoturism cu farurile aprinse.

La faţa locului, s-au deplasat mai mulţi poliţişti, pompieri, membri ai echipei de Descarcerare şi trei scafandri care au intrat în apă pentru a vedea dacă în autoturism se află vreo persoană, în urma căutărilor aceştia constatând că în autotursm nu se afla nicio persoană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.