Autorităţile din Buzău anunţă că toate drumurile naţionale care tranzitează judeţul se închid începând cu ora 22.00, atunci când întreg judeţul intră sub avertizare cod roşu de viscol cu vizibilitate redusă. Excepţie fac maşinile de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În atenţia buzoienilor şi în special a conducătorilor auto! Având în vedere evoluţia fenomenelor meteorologice, s-a luat hotărârea ca, începând cu ora 22:00, să se închidă circulaţia pe drumurile naţionale care tranzitează judeţul Buzău, cu excepţia autospecialelor de intervenţie ale ISU, IPJ, IJJ, MApN, SAJ, ELECTRICA.”, anunţă purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisia Irima.

În judeţul Buzău, pompierii intervin miercuri seară la zeci de intervenţii cauzate de viscolul puternic.

La această oră, sunt 27 de comune din întreg judeţul nealimentate cu curent electric, fiind afectate mii de familii. Din cauza viscolului puternic, situaţia este însă într-o continua schimbare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.