Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov (DRDP) intervine, joi, pe DN 7 C, Transfăgărăşan, şi pe mai multe sectoare de drum din judeţul Harghita unde ninge abundent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


”Pe drumurile de munte din centrul ţării avem parte de o zi de iarnă adevărată. În acest moment, ninge pe Transfăgărăşan, în zona Bâlea Lac şi pe mai multe sectoare de drum din judeţul Harghita. DRDP Braşov acţionează cu utilajele proprii pentru curăţarea carosabilului”, a transmis, joi, DRDP Braşov.

Potrivit sursei citate, s-au împrăştiat deja peste 9 tone de sare pe DN 7 C şi pe DN 13 B, iar utilajele sunt în continuare pe traseu.

Potrivit meteorologilor, în judeţul Sibiu, la Bâlea Lac, ninge, temperatura este de minus 3,6 grade, iar stratul de zăpadă măsoară 136 de centimetri.

Pe carosabil, până la Bâlea Cascadă unde drumul este deschis traficului, este zăpadă frământată de 1 - 3 centimetri.

Între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac traficul este în continuare închis. 

Zona de munte a judeţului SIbiu este sub cod portocaliu de vânt puternic şi ninstori. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.