Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov anunţă că peste 400 de elemente reflectorizante au fost distruse pe DN 13E, între Sfântu Gheorghe şi Vâlcele, judeţul Covasna. Reprezentanţii instituţiei au făcut sesizare la Poliţie pentru identificarea autorilor, paguba depăşind 20.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vandalizare de proporţii a elementelor de siguranţă rutieră. Peste 400 de elemente reflectorizante au fost distruse pe DN 13E între Sfântu Gheorghe şi Vâlcele. Mai exact, este vorba despre ruperea tuturor catadioptrilor de pe parapetul de siguranţă, pe o distanţă de peste 1,5 km”, au anunţat, luni, reprezentanţii DRDP Braşov.

FOTO: DRDP Braşov
FOTO: DRDP Braşov

Aceştia au explicat că elementele reflectorizante sunt foarte importante pentru siguranţa rutieră pentru că îi ajută pe şoferi să se ghideze.

”Paguba se ridică la peste 20 de mii de lei şi tocmai din acest motiv Secţia de Drumuri Naţionale Sfântu Gheorghe a depus o sesizare la IPJ Covasna pentru identificarea făptaşilor. În acelaşi timp vom lua măsuri ca elementele distruse să fie înlocuite în cel mai scurt timp posibil”, a precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.