Douăzeci şi trei de poliţişti de frontieră de la Calafat au fost arestaţi pentru 30 de zile, Tribunaşul Dolj admiţând propunerea procurorilor. Agenţii sunt acuzaţi de luare de mită, dar şi alte infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În datele de 21.11.2023, respectiv 22.11.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore a 23 de inculpaţi - agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat, într-o cauză având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, respectiv luare de mită, dare de mită şi altele din Codul Penal”, anunţă, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Sursa citată a precizat că cei 23 de inculpaţi au fost prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj emiţând mandate de arestare pe o durată de 30 de zile pe numele agenţilor din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat.

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut, marţi, 26 de percheziţii la domicilii din judeţul Dolj, într-un dosar care vizează comiterea unor fapte de corupţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.