Douăzeci şi cinci de maşini cu anvelopele tăiate au fost descoperite, miercuri dimineaţă, într-un cartier din Craiova, iar poliţiştii au început cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care au făcut această faptă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, miercuri dimineaţă poliţiştii Secţiei 4 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în parcarea unui bloc din cartierul Brazda lui Novac, au fost tăiate cauciucurile mai multor autoturisme.

Poliţiştii au început cercetările, iar până în prezent au descoperit 25 de autoturisme care aveau câte două anvelope tăiate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere şi fac cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care au făcut această faptă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.