Două trenuri de marfă s-au ciocnit în noaptea de miercuri spre joi, în triajul staţiei CF Feteşti, anunţă joi dimineaţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa. Mecanicul trenului de marfă care a lovit o garnitură staţionată, în staţia Feteşti, se afla sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ialomiţa: Mecanicul trenului de marfă care a lovit o garnitură staţionată, la Feteşti, era sub influenţa alcoolului

Conform sursei citate, în cursul nopţii trecute, poliţiştii Postului Poliţie Transporturi Feroviare Feteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca două trenuri de marfă s-au ciocnit în triajul staţiei CF Feteşti. Mai exact, un tren a intrat În spatele celuilalt.

 Firul 1 şi 2 de circulaţie au suferit avarii la terasamentele de cale ferată şi linia de electrificare.

La faţa locului au intervenit şi pompierii.

"Salvatorii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere  şi un echipaj SMURD, în sprijin sosind şi un echipaj SAJ Ialomiţa," a transmis ISU Ialomiţa.

În urma evenimentului mai multe vagoane de marfă au fost distruse.

Traficul feroviar a fost deviat pe ruta Feteşti- Ţăndărei - Slobozia Veche - Ciulniţa.                                                                                                                   

În urma accidentului, poliţiştii fac cercetări pentru ,,accident de cale ferata".

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.