Salvamontiştii au avut, în ultimele 24 de ore, 14 intervenţii, în urma cărora au fost salvate 18 persoane. Din păcate, două persoane au murit, fiind predate serviliilor de Medicină Legală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 14 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. În cazul acestor intervenţii au fost salvate 18 persoane, dintre acestea două fiind predate către Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, a transmis, sâmbătă, Salvamont România.

Cele mai multe intervenţii, respectiv trei, au vizat Salvamont Brezoi.

Din păcate, au fost si două personae care şi-au pierdut viaţa, fiind predate la IML.

Salvamontiştii anunţă că s-au mai primit 28 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Salvamont România a avertizat, în repetate rânduri, că luna august este cea mai dificilă pe munte, înregistrându-se anual din ce în ce mai multe accidente.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.