Două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT în urma unor percheziţii făcute în cartierul Ferentari din Bucureşti, fiind găsită o cantitate de 1,2 kilograme de heroină care urma să fie vândută. Un alt bărbat a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant când primea un colet cu 1,4 kilograme de cannabis din Spania, iar la locuinţele sale anchetatorii au mai găsit aproximativ 4,5 kilograme de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Procurorii DIICOT - Structura Centrală au reţinut, luni, pe o perioadă de 24 de ore trei inculpaţi, pentru trafic de droguri de mare risc, trafic intern şi internaţional de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea traficării.

Astfel, procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO şi BCCO Bucureşti, au efectuat o operaţiune de amploare pe linia traficului de droguri, în cadrul căreia au fost făcute şapte percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane ce comercializau droguri de risc şi mare risc, preponderent în municipiul Bucureşti.

"În urma a 5 percheziţii efectuate în cartierul Ferentari, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti au indisponibilizat cantitatea de 1,2 kilograme de heroină, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza sectorului 5 al municipiului Bucureşti, precum şi suma de 5.950 de lei", a transmis DIICOT.

Totodată, a fost prins în flagrant un alt inculpat în timp ce ridica de la o firmă de curierat un colet, provenit din Spania, care conţinea aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

Ulterior, procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO - Serviciul Antidrog, au făcut două percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, la locuinţele inculpatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder şi două cântare de mare precizie.

Marţi, cei trei inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul DGJMB şi al poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT şi Direcţia Operaţiuni Speciale.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.