Un adult şi un copil au fost răniţi, joi, în urma unui accident care s-a produs pe centura municipiului Braşov şi în care au fost implicate un autobuz în care nu se aflau călători, un camion şi un autoturism. Traficul este blocat complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs la intrarea pe Centura municipiului Braşov dinspre Cristian, în zona Autoliv, fiind implicate un autobuz fără călători, un camion şi un autoturism.

FOTO: DRDP Braşov
FOTO: DRDP Braşov

”În urma accidentului au rezultat 2 victime (un adult şi un copil), conştiente. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, 2 echipaje SMURD, o ambulanţă SAJ. Se intervine pentru evaluarea medicală a victimelor şi pentru acordarea asistenţei medicale necesară, cât şi pentru asigurarea măsurilor care se impun la faţa locului”, a transmis ISU Braşov.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia este oprită pe direcţia Râşnov-Braşov ale 1K, sensurile de deplasare fiind delimitate cu parapet.

Şoferii pot folosi ca rută alternativă DN 73 Râşnov – Braşov. Se estimează reluarea traficului în condiţii normale după ora 18.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.