Două persoane au fost transportate la spital, duminică după-amiază, după ce un incendiu a izbucnit la un duplex din comuna Floreşti de lângă Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, însă focul a distrus în totalitate una dintre locuinţe, cealaltă fiind afectată la un nivel şi la acoperiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, unde incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la un duplex din comuna Floreşti, pompierii intervenind cu patru autospeciale de stins incendii şi o platformă pentru intervenţii la înălţimi.

Flăcările au izbucnit la una dintre locuinţele din duplex, extinzându-se ulterior şi la cealaltă.

Două persoane au fost consultate de către echipajul de prim-ajutor calificat SMURD şi au fost transportate la spital, fiind vorba despre un bărbat cu arsuri la o mână şi suspiciune de intoxicaţie cu fum şi o femeie cu agitaţie psihomotorie.

Incendiul a fost stins, una dintre locuinţele duplexului fiind însă distrusă în totalitate, în timp ce la cea de-a doua au fost afectate un nivel şi acoperişul.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a izbucnit incendiul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.