Nouăsprezece persoane au ajuns la spital în urma unui accident în care au fost implicate două microbuze, pe o stradă din Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Sibiu a intervenit vineri de urgenţă pe strada Salzburg din municipiul Sibi,  la un accident rutier.
La faţa locului au fost mobilizate două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare şi una de stingere, precum şi două echipaje de ambulanţă dintre care unul cu medic. 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Conform ISU Sibiu, în accident au fost implicate 23 de persoane, care au primit îngrijiri medicale. Dintre acestea, 4 persoane au refuzat transportul la spital. 
 
La spital au fost transportate 19 persoane, 11 femei şi 8 bărbaţi. 
Opt victime cu traumatisme şi escoriaţii. vor fi transportate la Spitalul Militar.
 
Echipajele SMURD transportă la UPU Sibiu o femeie şi patru bărbaţi cu traumatisme şi contuzii minore. 
 
Echipajele SAJ au preluat 6 victime. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.