Două maşini în care se aflau şapte persoane s-au ciocnit, vineri seară, lângă Timişoara. Un bărbat de 70 de ani nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar, iar două persoane au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, vineri, seară, pentru News.ro, că un accident s-a produs în urma unei neacordări de prioritate.

„Un bărbat de 70 de ani a condus un autoturism pe DJ 593 dinspre Peciu Nou spre Timisoara, iar la intersecţia cu DN 59, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula regulamentar pe DN 59. Niciunul dintre cei doi conducători auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Ancuţa Morariu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, Elena Megherea, a declarat că şapte persoane se aflau în maşinile implicate în accident.

„E un accident între două autoturisme. Din primele informaţii, erau şapte persoane în cele două autoturisme. La locul intervenţiei a fost trimisă o autospecială cu modul de descarcerare, două ambulanţe SAJ şi o ambulanţă SMURD”, a declarat Elena Megherea.

Bărbatul de 70 de ani care a provocat accidentul şi o femeie de 67 de ani, pasageră în autoturism, au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.