Două grupări infracţionale specializate în trafic şi consum ilicit de droguri au fost destructurate de către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, împreună cu procurorii DIICOT, care au făcut 14 percheziţii la locuinţele membrilor acestor grupări. Zece persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La data de 14 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Biroului Teritorial Satu Mare al DIICOT, au efectuat 14 perchiziţii domiciliare în judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş. Percheziţiile au vizat destructurarea a două grupări de criminalitate organizată specializate în comiterea infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri", informează Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, în cadrul acţiunii au fost descoperite diverse cantităţi de materie vegetală, substanţe pulverulente şi substanţe psihoactive, precum şi ustensilele de preparat şi porţionat droguri, grindere, cântare etc.

Zece persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani, au fost conduse la sediul DIICOT - BT Satu Mare, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, structurilor de combaterea crimei organizate din Sălaj şi Maramureş, precum şi jandarmi şi poliţişti de frontieră.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.