Două autoturisme au căzut, duminică seară, într-un şanţ săpat pe Aleea Compozitorilor din Bucureşti, parte a unei lucrări RADET. În urma incidentului, şoferul unuia dintre autoturisme a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Brigăzii Rutiere, duminică, în jurul orei 21.30, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bd. 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare a RADET.
 
Ca urmare, unul dintre şoferi a fost rănit uşor.
 
Brigada Rutieră precizează că se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor evenimentului rutiere, cât şi pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării respective.
 
"Primul şofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieşise încă din maşină. Primul şofer a fost dus la spital cu dureri de spate (a scăpat ieftin, dacă ar fi ieşit din maşină în timp ce cel de-al doilea....) Groapă a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată. Fiind noapte şi ploaie...", a scris consilierul general PNL Ciprian Ciucu, pe Facebook, postând şi o fotografie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.