Dosarul deschis pentru lipsirea de libertate a unei femei, în care poliţiştii din Ilfov au făcut percheziţii, a fost declinat către DIICOT, care a extins urmărirea penală, pentru trafic de persoane şi viol. Mai mulţi martori au fost audiaţi în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DIICOT, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus, luni, declinarea în favoarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală într-o cauză în care se făceau cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

La aceeaşi dată, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmăririi penale, pentru trafic de persoane şi viol.

"În cauză au fost efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea percheziţii domiciliare la două imobile din Judeţul Ilfov, fiind ridicate bunuri de interes pentru soluţionarea cauzei", a transmis, marţi, DIICOT.

Procurorii DIICOT au audiat, în noaptea de luni spre marţi, mai mulţi martori în vederea lămuririi situaţiei de fapt.

Cercetările sunt continuate de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală cu sprijinul B.C.C.O. Bucureşti, urmărirea penală desfăşurându-se in rem.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.