Poliţiştii din Bucureşti au făcut, miercuri, o percheziţie domiciliară şi au pus în aplicare două mandate de aducere într-un dosar privind savârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Dosarul a fost deschis în luna iunie, după ce poliţiştii au fost sesizaţi de camera de gardă a unui spital din Capitală unde a fost tratat un bărbat înjunghiat care a refuzat să rămână internat. După verificări, poliţiştii au stabilit că victima este un bărbat de 52 de ani, membru al clanul Ştoacă, iar agresorul, de 34 de ani, face parte din Clanul Sportivilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, în baza autorizaţiei emise de instanţă, au efectuat o percheziţie domiciliară în Bucureşti şi au pus în aplicare două mandate de aducere într-un dosar privind savârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că în data de 23.06.2019, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 a fost sesizată de o unitate spitalicească de urgenţă, că la camera de gardă a venit un bărbat de 52 de ani ce prezenta mai multe plăgi produse cu un corp tăietor. Bărbatul în cauză, după ce a primit îngrijiri, a părăsit spitalul, nedorind să ramână internat.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, iar din primele date a rezultat că bărbatul de 52 de ani a fost implicat într-un conflict, pe raza Sectorului 5.
”În urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi şi audiaţi mai mulţi martori, de asemenea fiind ridicate şi mai multe seturi de imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Din datele existente a rezultat presupunerea rezonabilă că agresiunea ar fi fost comisă de un tânăr de 34 de ani, tot din Bucureşti, pe fondul unor conflicte mai vechi pe care apropiaţii săi le au cu familia victimei”, a mai transmis Poliţia Caitalei.

În urma percheziţiei care a avut loc miercuri dimineaţă, la domiciliul bărbatului de 34 de ani au fost identificate şi ridicate o armă de foc (pistol) şi mai multe elemente de muniţie, precum şi obiecte contondente şi tăietoare.

Arma deţinută ilegal urmează a fi supusă expertizării.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cu inculpatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au precizat că victima face parte din Familia Ştoacă, iar agresorul este un membru al Clanului Sportivilor.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.