Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis dosar penal pe numele a doi şoferi care au fost filmaţi în timp ce se bat, în urma unei altercaţii în trafic. Iniţial, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, ei fiind plasaţi, prin decizie a instanţei de judecată, sub control, judiciar, fiind inculpaţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cei doi şoferi au fost filmaţi în timp ce îşi împart pumni, picioare iar unul îl loveşte pe celălalt cu un băţ, în mijlocul străzii. 
„S-a reţinut în actul de inculpare că în data de 14,02.2024, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe bulevardul Ion Mihalache din Bucureşti, pe fondul unei divergenţe în traficul rutier, inculpaţii au exercitat acte de agresiune unul împotriva celuilalt, în sensul că primul inculpat l-a lovit în mod repetat pe cel de-al doilea inculpat în zona capului , provocându-i un traumatism la nivel temporal stând , cei doi tulburând, astfel,  ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat dat publicităţii vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
În primă fază procurorii i-au reţinut pe cei doi şoferi, ulterior instanţa de judecată dispunând plasarea acestora sub control judiciar pentru 60 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.