Poliţiştii din Gorj au deschis un dosar penal după un accident de muncă produs, vineri, la o carieră minieră din comuna Mătăsari, unde unui bărbat de 55 de ani i-a fost prinsă mâna într-un buldo-excavator, în timp ce făcea lucrări de mentenanţă. Bărbatul a fost transportat la spital, fiind redirecţionat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a transmis că poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi, vineri, prin apel la 112, de către un bărbat de 48 de ani, din comuna Bolboşi, despre faptul că într-o carieră minieră din comuna Mătăsari ar fi avut loc un accident de muncă. 
 
”Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Cătunele, în timpul unor lucrări de mentenanţă efectuate la motorul unui buldo-excavator, care se afla în funcţiune, i-ar fi fost prins braţul drept la nivelul palmei”, a arătat sursa citată.
 
Bărbatul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, de unde a fost redirecţionat la Spitalul Craiova.
 
În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.