Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, după ce trei băieţi de 14 ani s-au luat la bătaie în incinta Liceului Teoretic al oraşului Gătaia, din judeţul Timiş. Cei trei urmează să fie audiaţi în prezenţa părinţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Timiş a anunţat, luni seară, că poliţiştii s-au sesizat în urma apariţiei în mediul online a unor imagini video, în care trei băieţi ar fi implicaţi într-o altercaţie urmată de o agresiune fizică.

”Azi, 02 octombrie 2023, în jurul orei 18:00, poliţiştii oraşului Gătaia s-au sesizat din oficiu şi la scurt timp au fost identificaţi cei 3 tineri, în vârstă de 14 ani. În acest moment, minorii se află la sediul Poliţiei, urmând a fi audiaţi în prezenta părinţilor, avocatului şi reprezentanţilor DGASPC Timiş”, a transmis IPJ Timiş.

Incidentul ar fi avut loc în data de 20 septembrie 2023, la Liceul Teoretic al oraşului Gătaia, precizează IPJ Timiş.

”Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta să se dispună măsurile legale în consecinţă”, a mai transmis IPJ Timiş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.