Şoferul unui TIR a fost întors din cursa pe care trebuia să o facă din Turcia în Germania, după ce poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Bechet l-au descoperit pe fiul conducătorului auto ascuns pe patul şoferului, în cabina autovehiculului de mare tonaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cetăţeanul turc Şerif A.,în vârstă de 43 ani, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, declarând că transportă alune şi că trebuie să ajungă în Germania.

"În urma analizei de risc, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit al camionului şi cabinei şoferului, ocazie cu care au descoperit, ascunsă pe patul şoferului, o persoană de sex masculin. În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoana în cauză este un minor cu vârstă de 13 ani, care nu deţinea documente legale de călătorie, despre care conducătorul automarfarului a declarat că este fiul său, dar nu ştia că se află în maşină", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial de Frontieră Giurgiu.

Oamenii legii au întocmit dosar pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat şi trafic de migranţi, iar şoferul şi fiul acestuia urmează să fie predaţi autorităţilor bulgare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.