Un tânăr fără permis este cercetat de poliţiştii doljeni după ce a lovit cu maşina trei persoane care mergeau pe marginea drumului. Victimele au fost duse la spital, iar o femeie de 39 de ani a murit la unitatea medicală. Au mai fost rănite două fete, una de 12 ani şi alta de 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de 23 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Cernăteşti, a avut loc un accident rutier cu victime.
“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Cernăteşti, care conducea un autoturism pe DC 120, a pierdut controlulul volanului şi a lovit cu partea laterală a autoturismului o femeie de 39 de ani, din Cernăteşti şi două minore de 12 şi 15 ani, din Cernăteşti, respectiv Motru, care se aflau pe marginea drumului public”, se arată în comunicat. 
Sursa citată a menţionat că cele trei victime au fost transportate la spital conştiente, însă ulterior, în cursul zilei de vineri, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la decesul femeii de 39 de ani.
Oamenii legii au stabilit că tânărul de 20 de ani nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 
El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.