Un tânăr de 26 de ani este cercetat de poliţişti, după ce ar fi tăiat anvelopele la mai mult de 20 de maşini parcate în Calafat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În dimineaţa zilei de 07 octombrie a.c., ora 08.09, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de către un bărbat, din municipiul Calafat, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi înţepat două anvelope ale autoturismului personal parcat pe strada Anul 1907, din municipiul Calafat”, a transmis, sâmbătă, IPJ Dolj.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor, s-a stabilit că, în noaptea de 06/07 octombrie, persoane necunoscute ar fi înţepat cu un obiect ascuţit două anvelope de pe partea dreaptă ale autoturismului apelantului.

”Ulterior, în urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului au fost identificate alte 20 de autoturisme, prezentând anvelopele distruse prin acelaşi mod de operare. În urma cercetărilor investigativ-operative efectuate de poliţişti, a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea faptelor, acesta fiind condus la audieri”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii distrugere.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.