Un tânăr de 23 de ani a înjunghiat mortal cu un cuţit în zona gâtului un bărbat de 56 de ani, fapta având loc în locuinţa victimei dintr-o comună din Dolj, iar agresorul a fost reţinut de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, marţi, că poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi, luni după amiază, prin apel la 112, de un tânăr de de 23 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în satul Golenţi, a omorât o persoană. 
 
“La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, fiind găsit apelantul precum şi un bărbat de 56 de ani, tot din satul Golenţi, în stare de inconştienţă. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 56 de ani”, a anunţat IPJ Dolj. 
 
Anchetatorii au stabilit că cei doi bărbaţi se aflau la locuinţa victimei, iar la un moment dat, în urma unui conflict spontan, tânărul de 23 de ani a luat un cuţit cu care l-a înjunghiat în zona gâtului pe bărbatul de 56 de ani. 
Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.
 
Tânărul de 23 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.