Un şofer în vârstă de 24 de ani a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod, într-o localitate din judeţul Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, joi, că poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.N. 6, în comuna Leu. 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr de 24 de ani, din comuna Deveselu, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în localitatea Zănoaga, din comuna Leu, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod”, a transmis IPJ Dolj. 
În urma evenimentului rutier, şoferul a decedat.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.