Poliţiştii din Dolj cercetează un bărbat după ce şi-a agresat fiica în vârstă de doi ani, el fiind acuzat că a prins-o de braţ şi a aruncat-o de pe o masă pe podea, provocându-i astfel răni în zona capului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Craiova, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.
“În fapt, în cursul zilei de 28 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, inspector de specialitate în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă  Socială şi Protecţie a Copilului Dolj, cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani, din municipiul Craiova, şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de doi ani. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în seara zilei de 25 noiembrie, în jurul orei 23.00, bărbatul, aflându-se în locuinţă, ar fi prins-o pe minoră de braţ şi ar fi aruncat-o de pe o masă pe podea, în urma impactului aceasta suferind leziuni la nivelul capului”, au transmis poliţiştii. 
Poliţiştii au dorit să emită un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului, dar mama fetiţei s-a opus. 
Bărbatul este cercetat sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.