Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit, marţi, după ce rampa de încărcare de pe o platformă a unei sonde de foraj din judeţul Dolj a căzut peste el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au fost sesizaţi marţi, cu privire la faptul că în localitatea Brădeşti o persoană s-a accidentat.
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii secţiei şi un criminalist din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi, fiind identificat un bărbat de 54 de ani, din comuna Stoina, sat Păişani, judeţul  Gorj, care se afla în stare de inconştienţă. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul rampa de încărcare de pe o platformă a unei sonde amplasată pe raza comunei Brădeşti, s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste bărbatul în cauză”, a precizat IPJ Dolj. 
 
Sursa citată menţionează că la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, dar fără rezultat acesta fiind declarat decedat.
 
Bărbatul lucra ca maşinist, iar sonda respectiva era una de foraj.  
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea şi neluarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, fiind dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea  cu exactitate a cauzei decesului.
 
Totodată, au fost informaţi şi reprezentanţi din cadrul ITM Dolj despre acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.