Un bărbat de 26 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce i-a agresat pe tatăl vitreg şi pe sora sa vitregă. Anchetatorii au stabilit că rănile suferite de tatăl vitreg i-au pus viaţa în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au transmis luni, că poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă seara, de către o tânără de 23 de ani, din comuna Malu Mare, cu privire la faptul că, atât ea cât şi tatăl său, în vârstă de 55 de ani, ar fi fost agresaţi fizic de fratele vitreg, de 26 de ani, prin lovire cu un obiect ascuţit. 
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o patrulă de poliţie, dar şi un echipaj SAJ Dolj, iar tânăra şi tatăl său au fost transportaţi la o unitate medicală.
“Din cercetările efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 06 ianuarie, în timp ce se afla într-un imobil din comuna Poiana Mare, pe fondul consumului de alcool, tânărul de 26 de ani ar fi distrus uşile de la dormitorul şi bucătăria locuinţei, iar ulterior, prin folosirea unui obiect ascuţit, i-ar fi lovit, în zona toracică, pe tatăl vitreg şi sora vitregă.
Cele două victime au fost examinate medico-legale, stabilindu-se că acestea prezintă leziuni traumatice ce s-ar fi putut produce prin lovire cu corp dur şi obiect ascuţit, în cazul bărbatului de 55 de ani fiindu-i pusă viaţa în primejdie”, au precizat poliţiştii.
Bărbatul de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor asupra unui membru de familie şi distrugere. El va fi prezentat instanţei, luni, cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.