Un bărbat de 22 de ani din judeţul Dolj a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore după ce a lipsit de libertate, şantajat şi violat două tinere, folosind metoda “loverboy”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că un tânăr de 22 de ani, din comuna Vela, este cercetat pentru săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violenţe, şantaj, viol şi furt. 
 
“În fapt, tânărul este bănuit că în perioada noiembrie – decembrie 2023, folosindu-se de reţelele de socializare şi prin aplicarea metodei «loverboy», ar fi stabilit relaţii de prietenie cu două tinere, una dintre acestea în vârstă de 20 de ani, din comuna Ţuglui, jud Dolj, iar cea de-a doua de 18 ani, din comuna Spineni, judeţul Olt, inducându-le în eroare cu privire la situaţia sa materială şi profesională. Ulterior, bănuitul, pentru a păstra controlul asupra victimelor, ar fi exercitat acţiuni fizice şi psihice asupra acestora, inclusiv prin însuşirea mijloacelor electronice se comunicare pe care acestea le deţineau”, au precizat poliţiştii. 
 
Bărbatul a fost identificat vineri, pe o stradă din Craiova şi a fost dus la audieri. 
 
Apoi, el a fost reţinut pentru 24 de ore va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.