Un bărbat care a fost adus la sediul poliţiei după ce provocase un scandal a ameninţat un poliţist din Calafat, iar conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj face verificări cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că în data de 18 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei Calafat au fost sesizaţi telefonic de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Moţăţei cu privire la faptul că ar fi avut loc un conflict cu vecinul său.
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, unde s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, bărbatul de 44 de ani devenind agresiv verbal, adresând injurii şi cuvinte jignitoare poliţiştilor, fiind încătuşat şi condus la sediul poliţiei. De asemenea, în timp ce se afla la sediul poliţiei, acesta ar fi devenit din nou agresiv, ameninţând şi adresând cuvinte jignitoare unui poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat”, a anunţat IPJ Dolj.
Sursa citată a menţionat că bărbatul a fost amendat pentru tulburarea ordinii publice, iar pe numele său a fost deschis şi un dosar penal pentru ultraj. 
“De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor”, se mai arată în comunicat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.