Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un accident petrecut în judeţul Dolj, după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un autoturism care venea din sens opus. Şoferul care a intrat pe contrasens consumase băuturi alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de 12 spre 13 iunie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Melineşti.

“Din cercetările efectuate a rezultat ca un bărbat de 30 de ani, din Bodăieşti, Gorj, care conducea un autoturism pe DN6B, prin localitatea Melineşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 de ani, din Dănciuleşti, Gorj. Din nefericire, bărbatul din Dănciuleşti a decedat.

În accident au fost răniţi conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens, un bărbat de 30 de ani pasageri în acelaşi autoturism şi un adolescent de 16 ani, din cealalată maşină, toţi fiind din judeţul Gorj.

Poliţiştii au mai spus că în cazul bărbatului de 30 de ani, din Bodăiesti, aparatul alcooltest a indicat o concentratie de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, maşina care a intrat pe contrasens era cu volan pe dreapta.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetarile continuând în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.