Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce şi-a agresat fratele, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Dolj a anunţat joi, că poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 604, din comuna Celaru, un bărbat a fost agresat. “La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Celaru, în timp ce se deplasa pe DJ 604, din localitate, în urma unui conflict spontan, folosindu-se de un obiect tăietor-înţepător, i-ar fi provocat leziuni la nivelul membrelor superioare fratelui său de 39 de ani. Bărbatul de 39 de ani a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale”, a precizat IPJ Dolj.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.