Un bărbat din judeţul Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a agresat fiica, în vârstă de 15 ani. De asemenea, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii Secţiei 5 Craiova au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Craiova, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.
Poliţişti au fost sesizaţi despre faptul că luni, bărbatul şi-a agresat fiica, în vârstă de 15 ani. 
“Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în seara zilei de 04 decembrie, în jurul orei 18.45, pe fondul unui conflict în familie, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, aceasta suferind leziuni. Având în vedere natura evenimentului, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile”, au anunţat poliţiştii.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.