Un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat o persoană, iar rănile suferite de victimă i-au pus viaţa în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Teasc, are loc un conflict între doi bărbaţi. 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, un bărbat de 31 de ani, din comuna Teasc, prin folosirea unui obiect tăietor, i-ar fi aplicat mai multe lovituri la nivelul membrelor superioare unui tânăr de 28 de ani, din aceeaşi localitate, provocându-i acestuia leziuni traumatice.
Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma examinării medico-legale, s-a apreciat că leziunile au pus în primejdie viaţa victimei”, a anunţat IPJ Dolj. 
Bărbatul de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind apoi prezentat Judecătoriei Craiova care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.