Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 48 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii doljeni pentru că ar fi provocat scandalul din Podari, de duminică seară, în urma căruia 15 persoane au ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au reţinut luni, pentru 24 de ore, trei bărbaţi de 33, 40 şi 48 de ani, din Podari, bănuiţi că ar fi provocat altercaţia din seara de 30 august, din localitatea Podari.

Aceştia sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, iar în cursul zilei de mâine aceştia urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare. În această cauză, cercetările au fost desfăşurate şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ şi Secţiei 2 Poliţie Craiova.

Duminică seară, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăt au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza comunei Podari, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

“La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a  două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente. În urma conflictului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conştiente şi cooperante”, a afirmat IPJ Dolj.

Sursa citată a menţionat că în timpul altercaţiei  au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile a unor locuinţe şi autoturisme ale persoanelor implicate.
La faţa locului au intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensiva şi o autospeciala de transport personal şi victime multiple din cadrul ISU Dolj şi două ambulanţe SAJ Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.