Poliţiştii doljeni au deschis o anchetă, după ce un bărbat s-a urcat pe o maşină de poliţie, iar imaginile au apărut pe o reţea de socializare. Autospeciala fusese dusă la un service pentru remedierea unor defecţiuni tehnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii s-au sesizat, sâmbătă, după apariţia unor imagini pe reţea de socializare, în care un bărbat este urcat pe o autospecială de poliţie.
 
“Din primele verificari, s-a stabilit că, în cursul zilei de ieri, autospeciala a fost predată reprezentaţilor unui service auto autorizat, din Craiova, pentru remedierea unor defecţiuni tehnice. Verificarile sunt continuate de poliţişti în vederea identificării bărbatului în cauză şi luării măsurilor legale care se impun”, a anunţat IPJ Dolj. 
 
În imaginile postate pe o reţea de socializare se observă cum un tânăr se afla în picioare pe maşina de poliţie, iar apoi coboară de pe aceasta prin partea din faţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.