Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni pentru 24 de ore după ce au agresat trei persoane, fapta având loc la sfârşitul anului trecut. Un tânăr de 24 de ani a fost victima a doi dintre agresori de două ori în aceeaşi noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, marţi, că la finalul anului trecut, un tânăr de 24 de ani din comuna Carpen a fost agresat de două ori în aceeaşi noapte. 
“Doi bărbaţi, de 20 şi 27 de ani, din comuna Carpen, sunt bănuiţi că în seara zilei de 27 decembrie 2022, în jurul orei 23.00, ar fi exercitat acte de violenţă fizică asupra unui tânăr, de 24 de ani, din localitate. Ulterior, în aceeaşi seară, în jurul orei 23.40, cei doi, însoţiţi de alţi doi bărbaţi, de 21 şi 40 de ani, l-ar fi agresat din nou pe tânărul de 24 de ani, precum şi pe alţi doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din aceeaşi localitate”, a transmis IPJ Dolj.
Cei patru agresori, toţi din comuna Carpen, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind duşi în arestul IPJ. Ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.