Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, sâmbătă seară, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, în apropiere de localitatea doljeană Podari, autoturismul răsturnându-se.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs sâmbătă seară, în zona localităţii Podari, din judeţul Dolj.

Femeia care conducea maşina a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturism a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

"Din primele verificări, persoana care se afla la volan a pierdut controlul maşinii, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului au fost răniţi patru adulţi si un minor, victimele fiind transportate la spital. Poliţistii rutieri efectueaza cercetări pentru a se stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului", a declarat Amelia Barbu, ofiţer de Relaţii Publice în cadrul IPJ Dolj.

Trei dintre victime rămăseseră încarcerate, iar la locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje ale SMURD şi Serviciului de Ambulanţă, care au transportat răniţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.