O maşină de poliţie din judeţul Dolj a intrat într-un copac, luni după-amiază, fără a exista persoane rănite. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că, luni după-amiază, a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicată o autospecială a Postului de Poliţie Vîrtop.
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti care au stabilit ca un bărbat de 55 de ani, în timp ce conducea autospeciala, pe DJ 552, din direcţia Caraula către Vîrtop, a pierdut controlul volanului, intrând în impact cu un copac din afara părţii carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Dolj.
 
În urma evenimentului rutier nu au fost persoane rănite, înregistrându-se doar doar pagube materiale.
 
“La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj s-a dispus efectuarea de verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a mai precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.