O femeie în vârstă de 45 de ani a murit, vineri, în judeţul Dolj, după ce a intrat într-un copac cu maşina pe care o conducea, iar o fată de 13 ani, care se afla în autoturism, a fost rănită, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DN 55A, între localităţile Calafat şi Poiana Mare.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o femeie de 45 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A, sensul de mers Calafat către Poiana Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac, ulterior răsturnându-se. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a decedat, iar o minoră de 13 ani, tot din comuna Poiana Mare, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital”, a anunţat IPJ Dolj.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.