O femeie a murit şi alte două au fost rănite, miercuri, după ce o maşină a intrat pe un trotuar din Băileşti, judeţul Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la producerea unui accident rutier în Băileşti.  
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 59 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe trotuar unde a accidentat trei femei cu vârstele cuprinse între 57 şi 75 de ani.
În urma evenimentului rutier, din nefericire, femeia de 75 de ani a decedat, celelalte două femei necesitând îngrijiri medicale”, au anunţat poliţiştii. 
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii au deschis un dosar pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Ei continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.