O fată în vârstă de 12 ani din judeţul Dolj a fost agresată de o adolescentă de 17 ani şi de un copil de 9 ani, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, joi, că poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi, prin apel 112, miercuri seara, de o femeie de 47 ani, din comuna Teasc, satul Secui, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unei agresiuni fizice.
 
"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din declaraţiile minorei de 12 ani, au stabilit că aceasta, în timp ce se afla la joacă pe strada Mihai Viteazul, din satul Secui, ar fi fost lovită în zona capului şi a spatelui, de către o adolescentă de 17 ani şi un minor de 9 ani. Minora a fost trasportată la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale”, se arată în comunicat.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Ei continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.