O fată de 11 ani şi o femeie de 77 de ani din Valea Stanciului, judeţul Dolj, au murit, marţi seara, după ce au fost lovite de o maşină în timp ce erau în faţa curţii. Autoturismul era condus de o femeie de 30 de ani, care nu consumase alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, marţi seara, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Valea Stanciului, a avut loc un accident rutier.
 
"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Valea Stanciului, pe o stradă din localitate, a lovit o femeie de 77 de ani şi o minoră de 11 ani, care erau aşezate pe un cap de pod în faţa curţii locuinţei acestora din Valea Stanciului. Din păcate, atât femeia cât şi minora au decedat la faţa locului”, a transmis IPJ Dolj. 
 
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ, a precizat sursa citată. 
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.