Liderul unei grupări care punea în circulaţie monedă falsificată şi care fusese condamnat acum trei ani la închise şi se sustrăgea de la executarea pedepsei a fost prins de poliţiştii doljeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că vineri dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cu sprijinul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate şi al Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ, au desfăşurat o acţiune pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, în urma căreia au identificat un bărbat de 33 de ani, din comuna Unirea, care se sustrăgea de la executarea pedepsei, din anul 2018. 
 
Bărbatul a fost găsit de poliţiştii doljeni în comuna Bucovăţ, el fiind prins şi încarcerat în penitenciar.
 
Bărbatul respectiv a fost condamnat de Tribunalul Dolj la cinci ani şi patru luni închisoare, după ce instanţa a stabilit că în anii 2014 – 2015 a coordonat un grup infracţional organizat, pentru punerea în circulaţie de monedă falsificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.