Bărbatul care a împuşcat doi doljeni, tată şi fiu, şi a rănit alte două persoane, din localitatea Palilula, iar apoi s-a sinucis, avea în locuinţa în care stătea împreună cu iubita sa un întreg arsenal. Poliţiştii au mai descoperit, în timpul unor noi percheziţii făcute în cursul zilei de sâmbătă, alte patru pistoale artizanale şi o puşcă cu aer comprimat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse apropiate anchetei susţin că cele cinci arme se aflau ascunse în casa în care locuia Dragoş Furtună, de 28 de ani, împreună cu iubita sa.

Anchetatorii au audiat-o pe aceasta în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, declaraţii în faţa anchetatorilor dând, de asemenea, rude ale celor două victime împuşcate mortal, Ion şi Fabian Trandafir.

Totodată, procurorii au audiat şi câţiva martori ai incidentului de vineri seară, care au scăpat nevătămaţi.

Vineri seară, la scurt timp după atacul lui Furtună asupra vecinilor iubitei sale, poliţiştii au ridicat din casa în care locuiau cei doi patru arme confecţionate artizanal, dar şi mai multe cartuşe. 

În cursul zilei de sâmbătă, medicii legişti din cadrul Institutului de Medicină Legală Craiova au făcut necropsiile în cazul celor doi bărbaţi împuşcaţi mortal, dar şi al lui Dragoş Furtună.

Rezultatele vor fi înaintate procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care au preluat ancheta, fiind făcute cercetări pentru omor şi uz de armă fără drept. 

Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, a împuşcat mortal, vineri după-amiază, doi dojeni, pe Ion Trandafir şi pe fiul acestuia, Fabian. De asemenea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova au ajuns Ion Stuparu, cu plagă împuşcată în antebraţ, şi Vasile Zidaru, cu plagă prin împuşcare în obraz.

După atacul asupra acestora, Dragoş Furtună s-a împuşcat în cap, leziunile provocându-i decesul la scurt timp după ce a ajuns la spital. Furtună şi victimele sale au avut iniţial un conflict verbal, dar discuţiile au degenerat în violenţe fizice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.