Două femei au murit şi trei bărbaţi au fost răniţi, luni seară, în judeţul Dolj, după ce maşina în care erau a intrat într-un copac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat că poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 606 C, în localitatea Gogoşu.
 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat de 47 de ani, din comuna Cernăteşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606 C, din direcţia Sopot către Cernătel, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, două femei de 47 şi 54 de ani, din comuna Cernăteşti, pasagere în autoturism au decedat, iar conducătorul auto şi alţi doi bărbaţi, de 20 şi 59 de ani, tot pasageri, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat. 
 
Şoferul nu a putut fi testat alcoolscop.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.