Poliţiştii din judeţul Dolj au deschis dosar penal şi fac cercetări, după ce au fost sesizaţi că un bărbat a spart geamurile la trei maşini parcate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ din judeţul Dolj fac cercetări pentru infracţiunea de distrugere.
 
”În seara zilei de 11 iulie a.c., ora 19.35, poliţiştii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Podari, cu privire la faptul că, un alt bărbat din aceeaşi localitate, i-ar fi spart geamurile de la trei autoturisme parcate în faţa locuinţei. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ Dolj.
 
În acest caz a fost deschis dosar penal. 
 
”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie prin unitatea de Parchet competentă”, mai precizează IPJ Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.