Doi fraţi - o fetiţă de trei ani şi jumătate şi un băiat de cinci ani - au fost răniţi, luni după-amiază,în urma exploziei unei butelii într-o locuinţă din judeţul Dolj. Din primele informaţii reiese că deflagraţia a fost urmată de un incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni după-amiază, la un incendiu izbucnit la o casă în comuna Siliştea Crucii, acolo deplasându-se Secţia de Pompieri Băileşti cu două autospeciale. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la acoperişul locuinţei, iar în urma evaluării echipajelor de intervenţie ar fi fost vorba de explozia unei butelii, urmate de un incendiu.

În urma deflagraţiei, o fetiţă de trei ani şi jumătate a suferit arsuri la faţă şi la căile aeriene, iar fratele ei, în vârstă de cinci ani, a fost diagnosticat cu arsuri la palme, ambii fiind transportaţi la Spitalul din Băileşti pentru îngrijiri medicale. De asemenea, la unitatea medicală a fost adus şi un băiat de şapte ani, aflat în locuinţă, pentru investigaţii, el neprezentând însă arsuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.