Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au răpit-o de pe stradă pe soţia unuia dintre ei, o femeie în vârstă de 28 de ani, dintr-o comună din Dolj şi au dus-o în Slatina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi, luni, printr-un apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost luată cu forţa de pe stradă.
 
"La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care din primele verificări au stabilit faptul că persoana în cauză este o tânără de 28 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, care în timp ce se afla pe stradă ar fi fost împinsă într-un autoturism, care ulterior şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti, cu sprijinul unor poliţişti din cadrul IPJ Olt, tânăra în cauză a fost localizată pe raza municipiului Slatina, împreună cu un bărbat de 31 de ani şi un tânăr de 22 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. 
 
Cei doi au fost duşi la sediul poliţiei, iar poliţiştii au stabilit că bărbatul de 31 de ani, din comuna Drăgăneşti, judeţul Olt, este soţul femeii respective, iar luni seara el a mers cu maşina, împreună cu un tânăr de 22 de ani, tot din Drăgăneşti, în comuna Şimnicu de Sus, de unde ar fi  luat-o, împotriva voinţei sale, pe tânără, ulterior deplasându-se în Slatina.
 
Cei doi bărbaţi au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie, fiind apoi prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.